Tagliatelle på LCHF-vis
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 230 g riven mozzarella
  • 12 äggulor
  • 11 msk fiberhuskSmält osten på låg värme i en kastrull, dra av från värmen rör i äggulorna och fiberhusk.
  • 1 Värm degen igen och rör kraftigt. Den ska gå ihop ordentligt.
  • 1 Forma degen till en rund bulle. Kavla ut mellan plast eller mellan silikonmattor till cirka 2-3 millimeter.
  • 1 Låt svalna helt, dra bort översta plasten eller silikonmattan. Strimla upp degen till tagliatelle, remsor som är cirka ½-centimeter breda. Låt torka i cirka 5 timmar.
  • 1 Värm lättsaltat vatten och sjud pastan hastigt. Häll av vattnet.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.