Koji hängde med ett bra tag men trillade tyvärr på målsnöret och åkte ut i slutkvalet. Mixa valnötter, olja, smulat bröd, finriven vitlök, citronsaft, finriven parmesan, olivolja, salt och peppar, späd ut peston med ett par matskedar av pastavattnet
Rabarber- och jordgubbspaj med smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen. Tomas Lindh Kökschef Hotel Skeppsholmen restaurang Långa Raden
Som du kanske märkt så har det varit lite glest med inlägg härinne den senaste tiden. Idag delar jag med mig av ett riktigt gott bröd från en av mina favoriter bland matbloggar, Ekofilosophie som drivs av Sophie Cronquist
Bred ut smeten med en slickepott så att den sprids jämt och täcker hela bakplåtspappret. Tomas Lindh Kökschef Hotel Skeppsholmen restaurang Långa Raden
Än så länge så har jag gjort deras Mandelkakor vars recept ni hittar här och nu har jag gjort deras Affogato with Dark Chocolate Gelato med en liten "Emma twist", receptet kommer ni att få utav mig nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.