Smaka av soppan med fisksås och servera toppad med färska örter, böngroddar, räkor, ev. Det är risnudelsoppa med färska örter i en fantastisk och säregen buljong ochmed antingen kött, skaldjur eller tofu
Efter att ha rest i både Thailand och i medelahavsområdet har jag dock fått upp ögonen på bläckfisken som råvara, den är både enkel att tillaga och fortfarande relativt billig att inhandla
Blanda räkoroch ägg med dill, dragon och basilika. Lägg de koktafiskfiléerna på ett fat eller direkt på tallrikar tillsammans medägg/örtoch räkblandningen
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Servera medtagliatelle. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.