Ingredienser Portioner. 4 400 g pappardelle 500 g kantareller, karljohans, trattkantareller eller kastanjechampinjoner 3 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 dl torrt vitt vin 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond 1 dl mascarpone (à ca 100 g) 1 1/2 dl finriven parmesanost hackad bladpersilja 2 msk olivolja 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ingredienser Portioner. 4 390 g stora vita bönor 2 1/2 dl vispgrädde ca 7 dl pasta (gärna penne) 7 dl motsvarar ca 280 g 2 förp mozzarella (à 125 g) 200 g frysta haricots verts Att ha hemma 6 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 1/2 dl chilisås 1 tsk oregano Lägg till i inköpslistan
Servera medtagliatelle. Solen har varit framme men blåsten ute är verkligen iskall så jag har hållit mig inomhus med tända ljus och lite kökspyssel idag
Härliga påsktider med massor av god och vårlik mat på borden. Såsen puttrar sakta medans pastan kokar. Under tiden hettar du upp en stekpanna och fräser på finhackad purjolök, vitlök och soltorkade tomater i lite olja
Servera med nykokt tagliatelle. Hacka basilikan fint och blanda med crème fraiche. En gammal favorit som jag hittat på Arla en gång i tiden är denna rätt med fläskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.