400 g blandad svamp (t ex trattkantareller, skogschampinjoner och portabello) 2 klyftor vitlök olivolja (till stekning) 400 g pasta (t ex tagliatelle) ca 2 droppar liquid smoke (rökarom) 3 äggulor 100 g parmesanost, riven salt peppar
Fräs zucchinistrimlorna i lite margarin och blanda ner i nykokt tagliatelle. Rensa kantareller och skär ev i mindre bitar och låt fräsa med tills den mesta av vätskan kokat in
- Skogs champinjoner (vanliga eller kantareller går också bra). Idag fick det bli en vegansk pasta gjord på tagliatelle (vegansk sådan) med grönkål och skogschampinjoner som stektes tillsammans med lök, vitlök och färskpressad citron
Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöks och persiljesås. Att lyxa till tillbehören man äter till maten är värt så mycket och med enkla metoder och knappt nåt jobb får du dundergoda ugnsbakade potatisklyftor
Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto. Stek kyckling i en panna, pressa ner vitlök och salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.