Tagliatellemedspenat, muskot och mascarpone. Koka tagliatelleenligt anvisningarna på paketet. Kanske på grund av att jag så många år identifieratoch titulerat mig själv som matbloggare, men härom veckan insåg att den som inte skrivit något publicerbart på flera månader kanske inte ska svänga sig meddenna titel
Häll upp ricottaosten i en bunke och vispa med hjälp aven ballongvisp i det vita vinet. Mixa två nävar bladspenatmeden vitlöksklyfta och lite citronsaft
Enväldoftandeoch annorlunda köttfärssås som får smaka av de grönsaker som den tillagas medoch oregano samt lite balsamvinäger, vitlök och massor av kärlek
Strö över valtnötterna ochavslutamed att antingen klicka eller sprita på ricottan. Häll lite olja på en plåt med bakplåtspapper och fördela rödbetsbitarna jämnt
Koka Bavette Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda medsåsen. värm grädden, lägg i linserna, smaksätt med salt och peppar
Sjuden torsk på en bädd avsparrispotatismed grön sparris,. När jag jobbade på Stora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg och färska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades med brynt smör
Idag så har det stått en järngryta och puttrat på spisen i några timmar när mina grytbitar har fått koka riktigt möra, enhärlig smak får det av att långsamt puttra med vin, lök, morötter och palsternacka
Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.