Lite smaklös, men enkelt med ricotta parmesan ist för bechamel! Kör med kyckling eller lax till. Behövs mer pastavatten än 1 dl. Ta lite mindre pasta typ 300g räcker till två mål.
4 burkar hela konserverade tomater, gärna san marzano 1 klyfta vitlök 1 kruka basilika 400 g pasta (t ex tortiglioni) 2 burrata, rumstempererad olivolja salt svartpeppar
Värm en djupbottnad kastrull med olja. När vätskan från koket till mestadels är borta och risotton börjar bli som krämig, men något vattnig, tillsätt den stekta svampen och blanda ned parmesanostoch ärtor
Servera med nykokt tagliatelle. Smaksätt medcitronskal,vitlök, salt och svartpeppar. Med smaker som citron, vitlök, basilika blir det en suverän smakexplosion
Blanda Philadelphia-osten med mjölken ochcitronsaften i en kastrull. Pastasåsen mycket god med mild citronsmak, kan mycket väl tänka mig att den även passar till skaldjur eller kyckling
The post Grön smoothie med avokado, spenat, citronoch matchate appeared first on Hur bra som helst. Häll upp i en skål och toppa med valfri topping, förslagsvis hallon, mandlar, bipollen och avokado
Jag har länge försökt tänka ut den ultimata gröna smoothien som är god, enkel att göra och innehåller bara ingredienser som jag i stort sett alltid har hemma
Blanda surdegen med resten avingredienserna. flingsalt och svartpeppar. hyvlad parmesanost. degen behöver inte knådas utan barablandas ordentligt • Låt vila cirka 45 minuter • Ta upp degenpå ett mjölat bakbord och dela den i 4 bitar • Forma varjedegbit till en boll genom att vända degens kanter in motmitten • Lägg degen att jäsa på en bricka eller en skärbrädaoch täck med plastfolie • Häll en droppe olivolja på var ochen av degbollarna så går det lätt att dra av plasten senare •Låt jäsa 1 timme i rumstemperatur eller 8–24 timmar i kylskåp• Sätt ugnen på högsta värme, förbered fyllningen och bakaut en pizza i taget. Riv mozzarellan i bitar och fördela över pizzan •Klicka på pesto och kapris • Baka av pizzan tills den fått finfärg, 5–10 minuter • Ta ut och lägg på rucola, hyvla över rikligtmedparmesan, ringla över olja och avsluta med salt ochpeppar
Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatkött och olivolja. Lyft sedan upp äggen i en bunke med kallt vatten, ta bort eventuell överflödig äggvita och lägg sedan på papper
Kommentarer
manuela-2
Lite smaklös, men enkelt med ricotta parmesan ist för bechamel! Kör med kyckling eller lax till. Behövs mer pastavatten än 1 dl. Ta lite mindre pasta typ 300g räcker till två mål.
Logga in eller Registrera för att kommentera.