Blanda Philadelphia-osten med mjölken ochcitronsaften i en kastrull. Lägg i den rökta laxen och sockerärtorna och smaka av med nymald peppar och eventuellt lite salt
Putsa, salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskaloch saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Salta, peppra och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskalochcitronsaft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och peppar
Varmrätten var av buffétyp och dels så fanns det korv och hamburgare från Waitrose, men också hemmamarinerade kycklingben, i en variant på denna marinad, och marinerad fläskfilémedaljongermedcitron, timjan, rosmarin och lite honung
Putsa, salta och peppra filéerna och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskaloch saft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och vitpeppar och häll över köttet ett par timmar före servering
Koka tagliatellen enligt anvisningar på förpackningen och servera till, och glöm inte en stor färgglad sallad och nyriven parmesan till och ett glas rött om man nu tycker om det
Servera medTagliatelle al dente. -) Denna blev helt underbart god och laxsåsen påminner lite om en annan jag lagar ofta medcitron i fast med en lite ny touch
Salta, peppra och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Blanda olja, honung, citronskalochcitronsaft, rosmarin, skivad chilipeppar, oliver, finhackad vitlök, kapris, salt och peppar
Servera med basmatiris eller fullkornsnudlar. Stek fläskfilé i oljan tills den fått färg. Skär zucchinin i bitar, salladslöken i tunna skivor och finhacka vitlök
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättet och därför skrivit receptet med mina egna ord
Här får du inspiration från vår senaste grillning med chimichurri, wok, glaze och kryddblandning. Citronenoch lime som grillades pressade jag över köttet resp fisken
Smaksätt medcitronskal, citronsaft, vitlök, salt och peppar. Jag serverade med nykokt pasta på en bädd av ruccola samt att jag toppade allt med körbärstomater och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.