Andra smakligavariationer är att byta ut det vitavinet mot torr fransk cider, eller att komplettera receptet nedan med några fintskivade jordärtskockor - det blir både matigare och ger mäktig smak
Stek under tiden svampen på medelvärmei en stekpanna med smör. Värm en djupbottnad kastrull med olja. Man kan även använda matlagningsvinistället för alkoholhaltig, om man känner så
Smält rikligtmed matfett i kastrullen och fräs löken på medelvärme ett par minuter. Jag tror att jag riverilitecitronskal också på slutet - då blir det nog ännu godare
Rör ihopgrädde, vin och vitlök - tillsätt ex ljus Maizena. Det här receptet kan jag inte ta åt mig äran av, hittade det på favvobloggen Matplatsen (hos Bloggfamiljen)
Jag vill ha bra kött, där djuren mått bra, under normala förhållanden och att vi tar tillvara allt vi kan på djuren och inte fortsätter med den slit-och-släng-mentalitet som många har idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.