½ svampbuljong. 3 portioner ½ fläskfilé 6-8 champinjoner 2,5 dl matlagningsgrädde ½ svampbuljong peppar torkad basilika Ta bort hinnor och sånt från fläskfilén, skiva och bryn i smör
400 g blandad svamp (t ex trattkantareller, skogschampinjoner och portabello) 2 klyftor vitlök olivolja (till stekning) 400 g pasta (t ex tagliatelle) ca 2 droppar liquid smoke (rökarom) 3 äggulor 100 g parmesanost, riven salt peppar
Tagliatelle all'Uovo. Skär de olika svampsorterna i skivor och bryn dem i en stekpanna med olja. Smaksätt med salt och peppar och ta bort stekpannan från kokplattan
Blanda de båda färserna med baconkuber, lök, selleri, morot i en skål. Tillsät 4-5 skedar med tomatsås, salt och peppar, koka ihop lite medans du värmer mjölken som du häller över ragùn
Det var mycket intressant att Spaghetti allaBolognese är typisk husmanskost i Sverige, vilket naturligtvis är ursprungligen infördes från Italien, dock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.