6 ca 500 g högrev 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor 1 morot 1 palsternacka 3 msk olivolja 2 msk tomatpuré 1 tsk timjan 1 tsk rosmarin 2 lagerblad ca 400 g krossade tomater 5 dl vatten 3 msk kalvfond 1 citron salt och svartpeppar 6 port spaghetti Till servering buffelmozzarella grovhackad persilja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Servera med fettucine eller tagliatelle (INTE spaghetti) och parmesan vid sidan. Salt. Låt småputtra under lock, på låg värme i 3-4 timmar för att utveckla alla smaker. 400 g färsk tagliatelle eller fettucine (inte spaghetti. 15 cl italienskt vin (rött eller vitt efter smak)
Altre informazioni. Sale q. Mettere un filo d’olio in una pentola abbastanza capiente, aggiungere il trito di verdure con la pancetta e lasciare rosolare a fiamma dolce per qualche minuto
Tillsätt de hackade tomaterna, buljong, salt, peppar och tre eller fyra basilikablad. Koka Gnocchi Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen i stekpannan
Häll över rödvin och smaksätt med salt och peppar. Koka Pappardelle all'Uovo Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vatttnet och fräs pastan tillsammans med såsen helt kort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.