Servera på tallrikar med färskriven parmesan och ett glas rött. 500 g Färsk tagliatelle. 1100 g Kalvfärs (kan bytas ut mot nöt). 1Salt & pepparHetta upp smöret i en stor stekpanna eller gjutjärnsgryta, fräs försiktigt pancettan, löken, moroten och sellerin i ca 10 min. 1Addera någon msk buljong vid slutet så att såsen blir slät och härlig, smaka av med salt och peppar. 1Koka pastan al dente enlig anvisningar
Tillsätt de hackade tomaterna, buljong, salt, peppar och tre eller fyra basilikablad. Koka Gnocchi Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen i stekpannan
Häll över rödvin och smaksätt med salt och peppar. Koka Pappardelle all'Uovo Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vatttnet och fräs pastan tillsammans med såsen helt kort
Jag kunde inte hålla mig och beställde The Italian Cookery Course och den kom med posten idag. Köttfärssås är alltid riktigt gott men jag var för hungrig för att vänta på en riktigt långkokt mustig sås så jag valde att testa Rigatoni al ragù bianco
Servera med en grönsallad till. Har provat det många gånger både till lasagne och tagliatelle, och varje gång blir det bra, så jag kan verkligen rekommendera det
salt. Salta lätt och rör runt. salt. Gambas al Ajillo 6 tapasportioner. 300 g skalade större råa räkor (dock inte gigantiska). 300 g skalade större råa räkor (dock inte gigantiska)
Till det valde jag köttfärssås, men valet är fritt, vad du vill ha till. Har tidigare lagt ut pastarecept, som jag använde till lasangeplattor, idag har jag istället gjort tagliatelle av samma smet
Salta och peppra. Servera med tagliatelle, klart. En bunt frysta eller en hel färsk 2,5 dl matlagningsgrädde 1 dl parmesanost salt peppar en näve bladspenat Dela baconet i bitar och grovhacka löken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.