Skala och tärna rotsaker och potatisar. Ansa och strimla purjolöken. Fräs allt i en gryta med olja. Tillsätt vatten och buljongtärning, och koka i 5 minuter
Servings. 4. Cook Time. 20 Min. Potatis och löksoppa med tryffel och ägg. Yield. 2 formar. 40 Min. Köttfärsgratäng med bacon, champinjoner och purjolök
Fräs färs och hackad lök i en kastrull med smör. Skala och tärna potatisarna och rör ner i köttfärsen. Tillsätt buljongtärning, vatten och tomatpuré och koka i 10 minuter
Skär av det yttersta skalet på limen, undvik att få med det vita. Strimla skalet. Banka på citrongräset så att det spricker och skär det i mindre bitar
Fräs riset i en gryta med olja. Tillsätt vatten och buljongtärningar och koka under lock, 15 minuter. Tärna kycklingfiléerna och bryn dem i en stekpanna med olja
Skala och hacka löken och fräs den i en kastrull med olja. Tillsätt färsen och stek den smulig. Tillsätt strimlad vitkål och tacokrydda och låt det fräsa samman
Skala och hacka löken, och fräs den tillsammans med färsen i en gryta med smör. Tillsätt tomater, majs, tacokrydda, vatten, fond och crème fraiche, och låt koka i 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.