Tacospå vildsvinsfärs med svenska smaker. Förra helgen hade vi en idé om att vi skulle ge oss på att försöka försvenska tacosmiddagen som blivit så väldans populär i de svenska hemmen, speciellt på fredagarna
Loaded fries medtacosmak. Midsommardagen med blomsterkrans på bordet och tunnbrödchips. Jag vet att det bara är torsdag idag men jag vill dela med mig av ett supergott recept till fredagsmyset
Lägg på en plåt med bakplåtspapper och nagga rutorna med en gaffel. Det kändes väldigt surt och trist att min svampsoppa med dyr torkad Karljohan blev en katastrof
Chokladsnittar fyllda med guldnougat. Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
När de svalnat var de sega och knapriga och fortfarande så goda, de är ju dessutom omöjliga att misslyckas med så baka dem om ni vill njuta av en god kaka
Blanda torrjästen med övriga torra ingredienser. Fritera på båda sidorna tills dom är gyllenbruna. Blanda ihop degvätskan med det torra ingredienserna och ta sist i äggen
Pensla påmed glazen i slutet av grillningen för bästa resultat. Skala vitlöken och finhacka den och chilifrukten och lägg dem i en kastrull med övriga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.