Stek på medelhög värme i smör och lite olja till den får en fin färg. Paneradtorskrygg. Stek schalottenlöken och champinjonerna på hög värme, bränn av med en skvätt vitt vin
Paneradtorskrygg. Skär torskryggsfiléerna i bitar. Paneradtorskrygg. 2 torskryggfiléer, ca 800 g. En fylld med 2dl mjöl. En med 2st uppvispade ägg. En med 2dl ströbröd/panko. 2 torskryggfiléer, ca 800 g 2 dl mjöl
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande). Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
En god rätt som både barn, tonåring och vuxna åt med god aptit. Lägg ovanstående smörblandning i en ugnsfast form, som ni sedan lägger torskryggsfileerna ovanpå
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Stek det tillsammans med champinjoner i några minuter tills det fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.