1 dl crème fraiche 1 msk majonnäs 2 tsk senap 1 krm salt ca 2 msk hackad gräslök eller ca 2 msk röd lök 1 burk tonfisk i vatten, avrunnen 1 st paprika ca 12 centimeter gurka 2 st rektangulära tunnbröd 4 st blad av sallad
Efter en lång och intensiv helg och massor med besök av råttköpare och punkter i almanackan som bockats av rundade vi av kvällen igår med dessa goda tacorullar
Skala och hacka löken. Fräs den tillsammans med färs i olja. Tillsätt tomatpuré, chilisås, soja, kryddor, pressad vitlök och vatten och koka ihop i 10 minuter
Gårdagens pigga och effektiva Sara har förvandlats till en trött och sjuk Sara. Jag fryser, har ont i huvud och hals, nyser och känner mig allmänt hängig
Hacka löken. Stek lök och nötfärs i olivolja tillsammans tills de fått fin färg, ca 10 minuter. Tillsätt tomatpuré, chilisås, soya, chilipeppar, spiskummin, koriander, curry, pressad vitlök, vatten och salt
Här kommer förra fredagens kvällsmat. En variant på tacos. -) Serveras med en sallad och kall sås. Smaken på färsen nedan är bara ett förslag, jag brukar variera smaken på fyllningen från gång till gång
Hacka löken. Stek lök och nötfärs i olivolja tillsammans tills de fått fin färg, ca 10 minuter. Tillsätt tomatpuré, chilisås, soya, chilipeppar, spiskummin, koriander, curry, pressad vitlök, vatten och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.