Efter en lång och intensiv helg och massor med besök av råttköpare och punkter i almanackan som bockats av rundade vi av kvällen igår med dessa goda tacorullar
Gårdagens pigga och effektiva Sara har förvandlats till en trött och sjuk Sara. Jag fryser, har ont i huvud och hals, nyser och känner mig allmänt hängig
Hacka löken. Stek lök och nötfärs i olivolja tillsammans tills de fått fin färg, ca 10 minuter. Tillsätt tomatpuré, chilisås, soya, chilipeppar, spiskummin, koriander, curry, pressad vitlök, vatten och salt
Här kommer förra fredagens kvällsmat. En variant på tacos. -) Serveras med en sallad och kall sås. Smaken på färsen nedan är bara ett förslag, jag brukar variera smaken på fyllningen från gång till gång
Hacka löken. Stek lök och nötfärs i olivolja tillsammans tills de fått fin färg, ca 10 minuter. Tillsätt tomatpuré, chilisås, soya, chilipeppar, spiskummin, koriander, curry, pressad vitlök, vatten och salt
Lagom till middagen kände jag mig bättre och orkade göra en tacorulle. Dags att rulla ihop Dags att äta Tacorulle 1 rulle färdigkavlad smördeg 300 g tacofärs 2 dl creme fraiche/turkisk yoghurt 1 burk majs salsa 2 dl riven ost 2 dl krossade nachos 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.