Efter en lång och intensiv helg och massor med besök av råttköpare och punkter i almanackan som bockats av rundade vi av kvällen igår med dessa goda tacorullar
Skala och hacka lök och vitlök. Skala och skär moroten i slantar. Skär sellerin i bitar. Fräs lök, vitlök, morot och selleri i 2 msk olivolja, i en kastrull ett par minuter, utan att det tar färg
Skala och hacka löken. Fräs den tillsammans med färs i olja. Tillsätt tomatpuré, chilisås, soja, kryddor, pressad vitlök och vatten och koka ihop i 10 minuter
Vill berätta hur det går med skapandet av boken för er som väntar. Boken har delats upp i 4 delar, det blir en receptserie kan man säga, och den kommer ut i elektroniskt form till en början
Ursäkta att det har vart så tyst på bloggen på sistone. Anledningarna är allt från galet mycket på jobbet, enorm trötthet och till att… jag har fyllt år
St Clement’s cake. Foto. Josefin Casteryd. St Clement’s cake har, namnet till trots, ingenting alls med vare sig helgon eller påvar att göra, utan är i själva verket resultatet av ett gammalt barnkammarrim om olika kyrkklockor i London
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.