Hej på er. Har ni en fin söndag. Jag och Juni har bakat lite och jag har precis varit inne hos min grannfru Anna och fått en välbehövlig massage av min axel som bråkar en massa
Förstår inte vart dagarna tar vägen. I går sov till 9 sedan låg jag och messade med Vickan någon timme, tittade klart på en Viaplay film sedan var klockan typ 14
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.