Värm på svag värme tills allt har smält samman. Fortsätt röra tills smeten är blank. 1150 g vit choklad. 12 dl strösocker (kan minskas). 11 dl vispgräddeKlipp eller skär skumtomtarna i små bitar. 1Hacka chokladen fint. 1Blanda skumtomtar, smör, socker ochvispgräddei en kastrull. Låt koka på svag värme ca 10 min under omrörning. 1Lyft av kastrullen från spisenoch rör ner chokladen. Häll smeten i en form med bakplåtspapper, ca 20 x 25 cm. 1Låt stelna och skär sedan i små bitar med en vass och varm kniv
Att tiden rusar på visar också att det idagarna är hela fyra år sedan jag började blogga. Det känns lite som att jag är innei en bubbla och allt annat swischaromkring där utanför
Igår var jag på dubbelt födelsedagskalas, det var Carolas döttrar Vanessa ochMelissa som hade fyllt/snart skulle fylla år och det firades med en litenmiddagsbjudning
Nästa gång blir det med lite socker iochlite jäst eller bakpulver och framför allt mindre salt. Njaej… det där med surdegsbullar var inte så lätt det nej
Två tjejer och två killar. Den är god, god och ännu mera god. Vi har fyra katter. Vi är djupt tacksamma för att Stockholms Katthem gett oss förtroendet att ha hand om de små livenoch för den stora insats de gör för missköttaochiblandförvildade kattstackare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.