Tacopaj i annorlunda tappning
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Vegetarisk tacopaj eller Tacopaj med kyckling, 4 pers Pajdeg
  • 125 g smör
  • 2 ½ dl vetemjöl eller grahamsmjöl
  • 1-2 msk kallt vatten
  •  
  • Fyllning
  • 6 quornfiléer eller 3 färdiggrillade kycklingfiléer, i tärningar
  • ½ stor eller 1 liten purjolök, strimlad
  • ½ spetskålhuvud eller ½ ekohuvud med vitkål, i mindre bitar
  • ½ dl tacokrydda
  • 2 dl crème fraiche (eventuellt smaksatt)
  • 250 g keso (vill du ha pajen hetare så ta den med chilismak)
  • riven ost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.