Tacomarinerad kålrot på nygräddad glutenfri tortillabröd
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tacomarinerad kålrot på nygräddad glutenfri torillabröd
  • 2 portioner 2 mindre kålrötter
  • Marianad
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1/2 tsk chili
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk finhackad koriander
  • 1/2 tsk torkad oregano
  • 1/2 tsk honung
  • 1-2 msk olivolja
  • 3 msk färskpressad citonsaft
  • Tortillabröd
  • 6 stycken 1 dl rismjöl
  • 1 dl majsmjöl
  • 1 krm bakpulver
  • 1 nypa salt
  • 1 msk fiberhusk
  • 1 dl vatten
  • 1/2 msk rapsolja
  • Gucamole
  • 2 avokado 1/2 chili urkärnad
  • 1 liten tomat
  • 1 msk färskpressad limesaft
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk hackad koriander
  • 1 nypa salt och svartpeppar efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.