Häll röran över pastarör, toppa med en ostsås och gratinera tacolådan i 15 minuter. Tacolåda350 g pastarör (okokt)Köttfärsröra500 g blandfärs1 påse tacokrydda400 g krossade tomater1 liten burk majs (150 g)2 dl lätt crème fraiche1-2 tsk sambal oelekSaltOstsås1 msk vetemjöl3 dl mjölk1 dl riven ostSalt, vitpepparKoka pastan, häll den i en smord ugnsform
600 gr blandfärs 1 påse tacoskrydda 1 pressad vitlöksklyftaEn låda hackade cocktailtomater Lite chilikrydda Salt En bit hackad purjolök Bryn ihop allt detta i en stekpanna
Snabbt att göra och är riktigt gott. Vardag i sin allra bästa form. Servera med en sallad med majs i. 4 port400 g nötfärstacorydda1/2 tsk salt2 dl crème fraiche5-6 tortillabröd, 22 cm i diameter1 dl riven ostSätt ugnen på grill, 250°
Publicerat av. Henrik,. 4 år sedan /. 0 kommentarer. Källa. Recept. Okänd /. Bild. Made by Rebecka. Skriv ut eller skicka receptIngredienser (4 portioner)
Marias tacolåda. Som ofta då det gäller LCHF-recept har jag hittat detta hos Fisken Svea. Det ser kanske inte så aptitligt ut på bilden, men det är supergott
Jag väntar fortfarande på tacolådan + 2 biobiljetter till + en tacolåda till. Jag hoppas även komma upp i en biobiljett eller helst 2 biobiljetter och en tacolåda till
Bryn köttfärsen och blanda i tacokryddan. Finhacka vitlöken och purjon. Blanda i dem i köttfärsen. Bred ut köttfärsröran i en ugnsform och rör i philadelphiaost, fraiche och krossade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.