Blanda färsen med kryddorna. Hetta upp en stekpanna med smör, när smöret slutat bubbla och börjar blir lite brunt är det dags att börja steka köttbullarna
Krämig tacopaj med massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg. Tänkte att vi från och med nu alltid ska äta något gott på de fredagar då jag har dem
Ni som följer mig på Instagram har sett att vi har haft fredagskänsla här i kväll med god middag (low-carb-onara), ett glas rödvin och se'n lite efterrätt på det
Strö över tacomix och rör om. Strimla kycklingen och stek i stekpanna med smör. tacomix. Låt lök, broccoli och paprika fräsa med kycklingen ett par minuter
Tro nu för all del inte att det är någon avancerad uppgift att blanda sin egen tacokrydda, för det är lätt som en plätt, men känn för den delen ingen press på att du måste svänga ihop din egen kryddblandning - det funkar lika bra med en köpt påse tacomix
Vispa ihop grädde, cheddardip, tacomix och salsan. Servera med ris och en sallad. 1 påse tacomix. Bryn kycklingen i lite smör, tillsätt lök, vitlök och majskorn på slutet
Och till och med de flesta kräsna barn gillar tacos. Det blir gott, men jag är så OERHÖRT less på att se mina barns min när de känner smaken av oliver, så idag ersatte jag lagret med en ask frysta avocadobitar som jag lät tina upp och mosade ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.