Första gången jag gjort den, ville ha nåt enkeltatt bara röra ihopoch det blev gott. Nu är det dax för mig att krypa i säng och se om jag får sova nåt, läsa några rader för att bli sömnig
Därför är ett enkelt knep att istället för att tänka "vad ska jag ha för grönsaker till maten. Att istället för att laga en "riktig" rätt, bara kombinera några olika smårätter med olika färger, smaker och texturer för att skapa en lite annorlunda och enkel måltid
Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Så gott ochenkelt. Börja med att riva blomkålshuvudet och löken, stek detta sedan i rikligt med smör. Dags att damma av ett gammalt recept som jag gjorde i början utav min kostomläggning, nämligen risotto med räkor
Ägget vispar du ihop med en klick fet yoghurt (det går också bra med kokosmjölk eller annan växtbaserad mjölk), lite psylliumfröskal (fiberhusk), kokosolja, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.