Prova med en sticka för att se om köttsaften är klar och genomskinlig. 16 kycklingfiléer Salt Grovmalen svartpeppar Smör Marinad 1 dl olivolja 1 dl balsamvinäger 3 msk honung 1 tsk grovt havssalt 1 tsk grovmalen svartpeppar 1 msk timjan 1 msk oreganoUgn 200° Putsa filéerna och krydda med salt och svartpeppar
Ingredienser Portioner. 4 2 förp potatisklyftor (à 500 g) 1 vitlöksklyfta ca 500 g kycklingfärs 2 tsk rökt paprikapulver 1 tsk spiskummin 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1/2 tsk sambal oelek 8 träspett 1 msk olja 1 msk smör Ajvaryoghurt 2 dl matyoghurt 1/2 dl ajvar relish salt peppar Till servering sallad silverlök i ringar fefferoni Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Ugnsgratinerad med ananas och ost, bräckt i stekpanna eller i gratäng med potatis och purjolök är några varianter men jag tänkte tipsa er om två nya rätter, bland annat den här som blev väldigt omtyckt här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.