1½-1 st vitlöksklyfta. 11-2 krm cayennepeppar. 11-2 tsk sambal olek. 11 msk apelsin juiceBlanda alla ingredienser och rör om. 1Låt gärna såsen vila 10-15 minuter innan servering. 1Många gillar extra stark sås, och är du en av dem (som jag) så använder du mer chilipeppar eller sambal olek
Skär bort stocken på kålhuvudet och skär kålen i bitar. Ringla över sirap och salta, fräs lite till. Lägg ihop all kål i stekpannan och häll på vattnet
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Hur kan något som är så enkelt att göra vara så förföriskt gott. Den har blivit en så stor favorit att jag ofta äter den till mellanmål, nyttiga fetter och choklad det kan knappast bli bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.