11 påse
tortilla chips 450 g 600 g köttfärs 2 tsk spiskummin 1 tsk curry ½ tsk ingefära ½ tsk cayennepeppar 2 vitlöksklyftor Salt 1 köttbuljongtärning 3 dl vatten 4 tomater 1 ½ paprika 1 burk majs, 250 g ½ purjolök 3 dl riven ostFördela chipsen i en långpanna. Fräs köttfärsen och krydda, häll över vatten och ha i köttbuljongstärningen och den hackade vitlöken. Koka tills vattnet dunstat, fördela över chipsen. Hacka grönsaker och lök och ha över färsen. Sist strör man över osten, in i ugnen 12 minuter i 225 grader. Du kan servera gräddfil och salsa till om du vill.
Skiva paprikan och lägg ovanpå. Strö över tacokrydda och smaka av med salt och peppar. Strö på osten och grädda i ugn, 225 grader, 20 minuter. 2 msk tacokrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.