Så här kommer ett svalkande och somrigt glassrecept, improviserat ur minnet. För ett eller två år sedan, när jag var hemma hos mina föräldrar så hade min pappa läst ett recept i någon tidning som han ville prova
1, Börja med riset. Har du en riskokare så är det helt klart en fördel. Glöm ej att skölja riset 3-4 gånger, inte bara för att rena riset som många tror, du undgår också att riset inte klistrar på samma sätt när det är färdigkokt helt enkelt
1, Börja med riset. Har du en riskokare så är det helt klart en fördel. Glöm ej att skölja riset 3-4 gånger, inte bara för att rena riset som många tror, du undgår också att riset inte klistrar på samma sätt när det är färdigkokt helt enkelt
Tack så jättemycket för alla gratulationer som jag fått. Testade min nya grillpanna som jag fick som tack för mitt deltagande i tävlingen året hemmakock
Ett tomrum blir det säkert. Och när jag för sju år sedan var en av sex finalister i Kladdkake SM och bakade live på Chokladfestivalen i Stockholm stack det ut lite att jag gjorde en glutenfri variant med rismjöl
Lördagsmiddag i fin förpackning. Mannen var mer än överlycklig och sa säkert tio gånger att det ”var sjukt gott” (hur nu något kan vara sjukt gott…) Och jag är absolut benägen att hålla med – förutom att var och en av middagsdelarna var supersmarriga så passade de ihop alldeles perfekt
Betyget från denna familj blev MVG såååå super gottTack svägerskan det ha du inte gjort för sista gången, hon hade till och med gjort en kladdkaka den kanaljen, men den hoppade jag, visst va jag duktig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.