Men på ett ”äkta” brunchbord finns även scones. Vi ger dig bästa receptet. Våra scones är ett klassiskt sconesrecept bakat på vete- och grahamsmjöl, bakpulver, salt, smör och mjölk men vi vill även tipsa om ett favoritrecept, valnöts- och yoghurtscones
Här får du tips och recept på hur du tillagar basmatiris påbästa sätt. Hemligheten ligger främst i att du har bra kvalité på riset och att du tvättar bort de mesta av stärkelsen
Jag vill också passa på att tipsa om världens bästa Tuvessonskan som i veckan la upp ett maffigt inlägg om lakto-ovo-vegetarisk och vegansk husmanskost där hon bland annat har med schyssta recept på veganska och en lakto-vegetariska varianter på korvstroganoff
Tabbouleh gjord på helt bovete blir en glutenfri historia. Hon skulle upp tidigt på lördag och vara med i Nyhetsmorgon så vi drack vatten till maten och det blev inte så sent
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.