Den hackade chokladen skulle jag inte skippa, de blir lite för "grova" i smaken utan den. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Hummus, chili och kvällens middag – burgare. Glutenfritt givetvis, med det här hamburgerbrödet med viss modifikation – spraya med lite rapsolja på ytan, hade inga sesamfrön hemma och hade durramjöl istället för havremjöl
De naturligt glutenfria frallorna har alla härliga bra egenskaper man vill ha i ett fullkornsbröd som man äter till vardags – högt näringsinnehåll, fiberrikt, lätt att baka, segt och saftigt och fullt av smak
Foto ur boken Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter. Dags för lite sommarkänslor – jag delar med mig av ytterligare ett recept ur vår bok BAKA GLUTENFRITT – matbröd, kakor, tårtor & desserter
Så, postningarna här är lite färre – tentaplugget och skolarbetena lite flera. Så – jag tänker att jag kanske kan köpa mig lite förlåtelse och skicka ut supermycket tack – genom det här supergoda receptet på väldigt kladdig och god – nästan kolig – kladdkaka
Jag har även angett proportionerna av mjölerna i alla recepten per sats deg så att man inte måste blanda mjölmixenutan kan göra recepten ändå (se nedan)
Okej, inte bara bra som försökspersoner såklart – utan också massor av fin energi, stöd och kärlek. Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
Den här maträtten behöver bara beskrivas med ett ord – grönkålspestofylldalasagnerullar. Min man har precis lämnat hemmet för att spela i Stockholm ikväll, så jag har förberett min middag redan nu – ” färsk ” pasta är ju ingenting en glutenintolerant vegan ofta springer på – så man får helt enkelt ta saken i egna händer
Jag älskar när jag kan ge er något såhär gottigt, även om ni inte äter vegetariskt som jag - utan kanske är allergisk mot mjölk, eller ägg, eller gluten för den delen
Det här är allt som behövs, kryddningen är givetvis valfri men jag föredrar som många andra gånger jag gör biffar av något slag – cayenne, svart & vitpeppar, salt och någon torkad ört
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.