De rätta ingredienserna och handkraft räcker gott till denna enkla men läckra påsktårta. Betänk därtill att man inte behöver någon ugn eller gräddningstid  för att skapa denna ljuva chokladdröm
I helgen som gick mumsade killarna i sig den här påsktårtan som jag provbakade och eftersom de gav den tummen upp måste jag såklart dela med mig av receptet
Vispa äggvitorna med sockret och ättikan till ett hårt skum. Jag bakade en dubbel sats av denna rise krispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Jag tycker om att överraska med något hembakat när jag är bortbjuden. I mån av tid givetvis. Både jag och mina nära vänner är rätt spontana, träffas då det finns någon minut över och det behöver inte vara avancerat runt oss
Hej och välkomna till min blogg. Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Fyll tårtan och ställ tillbakatårtan i kylskåpet medan du förbereder smörkrämen. Vispa ägg och strösocker med medelhastighet till en vit och fluffig smet
Du börjar med chokladpuddingen så den hinner stelna till innan du lägger på kaninrumporna. Då du vispat ihop det så låt stå i bunke och tjocka till sig något medan du vispar grädden mjukt
Vispa äggvitor till ett hårt skum. Blanda i socker och vispa lite till. Blanda mjölk, sikta ner mjöl, kakao och häll i gulor i en kastrull och rör tills krämen tjocknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.