Låt det stelna och skär eller bryt det i lagom stora bitar att dekorera cupcakesenmed. Idag arbetade hon sin sista dag innan hennes ledighet med bröllop och smekmånad så då tänkte jag att det kunde passa att få koppla av med lite sötsaker till kvällsfikan för henne och hennes blivande
Blanda pepparkakskryddorna med bikarbonat och vetemjöl. Rör smör och socker pösigt. Cakepops. Smula den mjuka pepparkakan och blanda med lite crème fraiche till en lagom fast konsistens
Testa dessa cakepopsmed juliga smaker. Vill ni baka nåt enkelt och skojigt. Efter att jag hade stansat ut hjärtan till den rostade mjuka pepparkakan fick jag en hel del kaka över och det kan man ju inte bara kasta bort, så då passade detta utmärkt
Att döma av kursutvärderingarna tyckte deltagarna att det som var extra roligt med kursen var att få prova nya smaker och figurer, att det var lätt att göra CakePops samt att det fanns mycket material att välja på så att det bara var fantasin som satte gränserna
Här hittar ni den andra varianten av cakepops, med chokladkaka och vit choklad. Skulle jag göra mjölkfria cakepops så skulle jag blanda mjölkfri vaniljsås med kaksmulorna istället för att använda philadelphiaost
Kör dadlar och mandel i matberedaren. Knåda ut den i form med avtagbara kanter. (Tjock jämn smet) Ta hälften av smeten och bred ut den över botten i kakformen
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Men, nu är det den här tårtan som gäller. Det är något särskilt med de solgula och orangea färgerna och hur det effektfullt bryter av mot allt det vita
Tårtamed smak av mjölkchoklad, dumle och jordgubbar. Ska det vara choklad tårta till någon som älskar choklad så ska det vara CHOKLAD i massor tycker jag och det blev det
Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
Om man som jag jobbar sakta kan det vara bra att ta ut några bollar i taget ur kylen, så att de inte hinner bli rumstempererade och kletiga, för då är de svårare att arbeta med
Spara tårtrester/kakor och muffins som ej gått å och använd för att göra cakepops. Jag är medveten om att själva kakan egentligen ska vara på toppen av pinnen, men jag anser att den är snyggare och så mycket lättare att presentera med kakan i botten på pinnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.