900 g Philadelphia Original. 5 dl vispgrädde. 2 st apelsin , skalet och juicen. 900 g Philadelphia Original 12 st gelatinblad eller 18 g gelatinpulver2. 5 dl vispgrädde 2 tsk vaniljpulver 100 g blåbär , krossa/mixa2 st apelsin , skalet och juicen100 g hallon , krossa/mixa250 g florsocker Dekoration
Så, det blev Leilas kardemummabullar, äppelmuffins meddulcedelecheochpannkakstårta. Pannkakstårtan blev god men inte helt lyckad så receptet på dendelar vi inte med oss av utan vill förbättra den men äppelmuffinsen, de MÅSTE ni testa
Den här tårtanbakade jag till min jobbarkompis Marija som fyllde år häromdagen, ochden består av ett lager dulcedeleche-mousse, ett lager hallonmousse och en chokladbotten
Häll lite mjölk på bottnen (med hjälp utav en sked) innan du brer över fyllningen (de blir saftiga och inte torra då), fyll sedan varje lager meddulcedelechegräddenoch täck sedan hela tårtan
Ja ni förstår ju att detta kan ju inte bli annat än sött och vansinnigt gott och därför delar jag självklart med mig av detta recept som är perfekt att ha i kylväskan på picknicken eller till strandenoch jag lovar att detta går garanterat hem hos sötsugna barn
Det är snart mazarinens dagen och vi lyfta den upp med choklad ochDulcedeLeche. Vi planerade vad som skulle bakas inför en fotosession med Kristina och Arash
Tårtan blev jättestor, så Stefan tog med sig en bit på jobbet idag. Här kommer receptet på den otroligt goda choklad- ochespressotårtan som vi hade på Millys kalas
Så, varför denna långa utläggning om olika typer av frusna desserter, jo, Malin på Sugar coated har överträffat sig själv med en Dulcedelecheoch valnöts parfait
Så det blev en tårtamed hasselnötsbottnar, fylld med blåbärssylt, dulcedelecheoch blåbärsmousse. Tänk på att räkna med i tiden att sylten och bottnarna måste svalna ordentligt innan du monterar tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.