Här har jag enbart köpt en burk med ekologisk hallonsylt som inte är lika söt som vanlig sylt och sedan strött ut hela hallon ochblåbär över syltlagret
Vispa ägg och socker poröst, gärna med elvisp. Klä ev formen invändigt med bakplåtspapper. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i resten av hallonmoset
Stryk ett lager med fyllning över chokladbottnenoch rulla försiktigt ihop rulltårtan mot dig. Ta bort skålen från värmen och vispa med elvisp tills du har en vit och sval maräng
Bottnarna blev fluffiga och smakade precis som när man köper tårta på konditori och fyllningarna blev väldigt lyckade också, både den med hallon ochblåbäroch den med vit chokladoch citron
Spackla tårtanmed frostingen och täck tårtanmed kokosflingor eller kokoschips. Smält chokladen tillsammans med smör och grädde på svag värme i en kastrull
Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på detta med dulce de leche och pistage. Vill man inte göra den glutenfri så funkar detta recept utmärkt med vetemjöl
Den ska spacklas in i en mintgrön marängsmörkräm med en chokladganache som rinner ner från kanterna och slutligen dekoreras med massor av After Eight-bitar i alla möjliga former
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.