Eftersom mitt tålamod är kort så brukar jag vilja odla sådant som går rätt snabbt och inte kräver många månader av väntan, därför har jag tidigare inte odlat vitlök
Det är alltid roligt att testa någonting nytt. Efter att jag hade suttit och bläddrat i ICAs tidning Buffé, som jag annars alltid brukar slänga direkt, hittade vi ett recept vi ville testa
En maträtt som kan lagas helt i förväg och vinner bara i smaken på att värmas upp igen. Oxkött i rödvin med rökt fläsk, lök och champinjoner är en klassisk fransk köttgryta vid namnet Boeuf Bourgogne och en berömd maträtt
En gnutta tålamod får man ha och vänta ett par timmar mellan varje moment så att varje lager hinner stelna till ordentligt så man får de där läckra skikten bestående av de olika smakerna och färgerna som blir
Ha tålamod. Minneskortet till min systemkameran har pajat, så jag måste köpa ett nytt. Än så länge försöker jag med mobilbilder, inte lika bra kvalitet
Den milda soppan med smak av alla grönsaker vinner på en aning hetta. Suppe blev det på onsdagen. En varm och mättande soppa gör så gott i magen och jag kan nästan känna hur kroppen suger åt sig av alla välgörande vitaminer och andra nyttigheter från rotfrukter och blomkål
Trägen vinner, jag hittade till slut. Kyckling och dragon tillsammans blir riktigt gott. Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kyckling och även den rostade potatisen om man så vill
Ska jag vara ärlig är väl inte kassler mitt förstahandsval när det kommer till kött och protein men Hemköp hade så himla bra pris på kassler denna vecka så jag köpte en bit och gjorde matlådor på den
Man får ha lite tålamod med detta recept. Okej, det är bara att erkänna att jag inte tyckte att den snabbinlagda gurkan (se tidigare recept) inte var helt 100%-ig
Har man inte ork eller tålamod att vänta i flera timmar innan man avnjuter en skorpa eller två till kaffet går det lika bra att äta dem efter den första ugnstorkningen, men ju längre de får stå i ugnen efteråt desto krispigare blir de
Smått, smått hackat ska allt vara så var beredd med kniven och tålamod. Jag har velat göra tabbouleh länge - har sett receptet här och var under en lång tid
Underbara helgmorgnar. Pojkvännen bestämde sig för att ställa sig och baka scones imorse. Det är något jag inte växt upp med utan gjort någon gång i hemkunskapen i skolan och testat en gång då jag minns att det gick åt helvete, haha
Ser lite knepigt ut till först, men bara du har tålamod, så går de bra att vända. Squash-, zucchiniplättar eller zucchini fritters som de heter på engelska (och som för övrigt låter så mycket roligare) – kärt barn har många namn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.