Så passa på att vara med och tävlaom en god och annorlunda energidryck. Lagom till sommaren har Magic även framställt några goda och läskande drinkrecept, både med och utan alkohol
För att vara med och tävla gäller följande regler. Jag har inte den största bakbloggen, men jag har ändå mina trogna följare som lämnar meddelandensom är roliga att läsa och värda att hålla på och blogga vidare för =}
Vill du vara med och tävla. De har skrivit böcker tillsammans (och enskilt) tidigare och den här gången var det en kombinerad livsstils och kokbok med den lockande titeln "Ät dig i balans - bästa maten för glädje och lust"
Helgdagarna får jag lov att säga att jag brukar komma ihåg, jag är ju inte helt galen, men eftersom jag ibland jobbar en del av dem så blir det där med traditioner lite luddigt
Enligt grundreceptet så skulle man inte göra det men det gick utmärkt och det är just det här med att använda brödformar som gör det så himla enkelt och "oklibbigt"
Kanske till o med lite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sig sitt slut och jag kan få baka, fotografera och skriva om annat än just saffran
Har laddat ända sedan vi var i Italien för att göra denna, en söndag med lite höstrusk (tyvärr redan höstrusk i Umeå ja…) med gott om tid och behov av matlådor hela veckan
Servera med en liten klick honung eller njut som det är. Jag tycker de här med att vara självförsörjande på något är väldigt givande både för en själv och för miljön
Häromdagenkom till och med lite snö, väldigt ovanligt här, har bara varit medom det en gång förut. Även WordPress har betett sig konstigt, så bloggandet har inte varit lika roligt som vanligt
Det är höstmakrill som är så god at servera inkokt, med dillsås och potatis. Tidigare hade jag oftast stekt den, någon gång grillat, med aldrig ugnsbakat den i sås
M. i. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Men sålänge det är gott och roligt att baka så är jag nöjd, och förutom att jag gjorde misstaget att använda stavmixern som tackade för lång och trogen tjänst med att säga godnatt för evigt när det blev för tungt och kletigt med dadlarna så blev resultatet på dessa väldigt lyckat
Det är ju våffeldagen idag, som jag lärt mig hos Anna att det kommer från ”vårfrudagen” och hänger ihop med vårdagjämning och sommartid och ända sen förra veckan när jag läste att Towe gjort bananvåfflor, har jag varit sugen både på våfflor och att prova med banansmet
Jag valde att göra en chokladtryffel med hasselnötssmör som rullats i rostade hasselnötter. Jag tänker definitivt inte dyka ned i någon skål med lösgodis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.