Så passa på att vara med och tävla om en god och annorlunda energidryck. Lagom till sommaren har Magic även framställt några goda och läskande drinkrecept, både med och utan alkohol
För att vara med och tävla gäller följande regler. Jag har inte den största bakbloggen, men jag har ändå mina trogna följare som lämnar meddelanden som är roliga att läsa och värda att hålla på och blogga vidare för =}
Vill du vara med och tävla. De har skrivit böcker tillsammans (och enskilt) tidigare och den här gången var det en kombinerad livsstils och kokbok med den lockande titeln "Ät dig i balans - bästa maten för glädje och lust"
Grannflickan och hennes kompis sa till och med "Mycket godare än dom man köper" Inte dåligt betyg. Dock var detta ju ett färdigt kit, med kakmix till, men jag hittade ett bra recept som du kan använda om du vill testa göra från grunden själv
Ni är väl med och tävlar. Igår eftermiddags sällade jag mig till skaran som begav sig till Fotografiska här i Stockholm, för att bevista Svenskt Kötts pressträff med anledning av lanseringen av nya, svenska styckningsscheman
Ett fel som flera av de tävlande gjorde var att de använde för lite fett och därmed fick alltför torra korvar på tallriken, det går inte att göra bra korv utan tillräckligt med fett
Man förbereder och blandar ihop allt kvällen innan, låter det stå i kylskåpet över natten och på morgonen toppar man bara med valfritt tillbehör och man har en mättande, god frukost
Tröttsamt men jag förstår att det är för att jag är lite nervös och tänker mycket på tävlingen i och med att jag lagt ner så mycket tid och energi på förberedelserna
Att man drar ner på kolhydraterna under en diet är oftast nödvändigt för de flesta, hur mycket man måste dra ner beror bland annat på hur mycket muskelmassa man har, förbränning/ämnesomsättningen, hur mycket man tränar, om man tävlat tidigare osv
Just nu har jag ju som många redan vet precis tävlat så jag håller successivt på att öka mitt kalori-intag så att jag ska kunna träna hårdare och bygga mer muskler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.