Tårtor med Mirror glaze / Spegelglasyr
www.lyckasmedmat.se
www.lyckasmedmat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 225 g vit valfri choklad
  • 12,4 dl socker
  • 11,1 dl vatten
  • 15 tsk gelatinpulver
  • 14 msk vatten, kallt
  • 11,1 dl glykossirap
  • 11,1 dl kondenserad mjölkHacka den vita chokladen och lägg åt sidan i en skål. Denna skål ska rymma hela receptet i slutändan.
  • 1 Mät upp gelatinpulvret och rör ut med 4 msk kallt vatten. Låt svälla enligt instruktionerna på förpackningen ca 5-10 minuter.
  • 1 Mät upp socker, vatten och glykossirap i en kastrull och värm sedan försiktigt tills allt har löst sig. Ta bort kastrullen från värmen när temperaturen är 105 grader.
  • 1 Blanda ned ditt gelatin i kastrullen efter du har tagit det av plattan och rör om tills det är slätt.
  • 1 Tillsätt den kondenserade mjölken i blandningen och rör om.
  • 1 Häll blandningen i kastrullen över den vita chokladen i skålen så den smälter.
  • 1 Mixa slätt med hjälp av en stavmixer.
  • 1 Klar! Färga med valfri gelé eller pastafärg.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.