Tårtamedsmakav mjölkchoklad, dumle och jordgubbar. Bred på ett nytt lager av mjölkchokladfluff och ställ sedan in tårtan i kylen medans du förbereder ganachen
Idag blev det en tårta som jag velat testa länge. Denna gång testade jag marängsmörkräm, som är en varmvispad maräng som man avslutarmed rumsvarmt smör och någon smaksättning
Om ni väljer att göra degen i matberedare så väntar ni bara med att tillsätta mandeln till efterråt. Jag hade dock önskat lite mer lakritssmak, så öka gärna laktritsmängden lite
RAW FOODBOLLAR MEDSMAKAV CITRON OCH LAKRITS. Eftersom jag har en stor passion för lakrits så japp det var bara tvunget att var med och sen är ju citron och lakrits partners in crime liksom
Koka grädde, socker och sirap i en tjockbottnad kastrull på medelhög värme. (Lägg i lite knäcksmet i ett glas med kallt vatten, går det att forma smeten till en kula är den färdig)
När tryffelmassan svalnat något blandar du i godiset och slår upp i en form klädd med plastfilm. Dekorera varje tryffelbit med en saltflinga vid servering
Det blir väldigt fint med lite olika färger och de gav också väldigt olika smaker till tryffeln. Det var jättegott med bärpulver också men det tog över eätt mycket och man kände inte kola och lakritssmaken lika mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.