Putsa köttet och krydda det med salt, peppar och grillkrydda. Fläskytterfilé och kycklingfiléspett. Receptet på kyckling kommer jag att lägga ut senare, men här kommer receptet på ytterfilén
Den här gången med flingsalt, hel grönpeppar och hel svartpeppar, cirka en matsked av varje. Jag hade köpt hem en ytterfilé till pingstafton för jag visste inte vad jag skulle bjuda på och ville ha lite valmöjligheter
Salta och peppra ytterfilén. Bryn den i mjölkfritt margarin och rör ned vetemjöl Späd med creamy cooking och smaka av med salt, peppar och schalottenlökfond och buljongtärning
Vår Linus är iväg på datakväll med några killar från klassen och ska sova över. börjar komma i den åldern nu när det är roligare att vara med kompisar än hemma med sina mossiga föräldrar
Idag så gjorde jag en helstekt ytterfilémed en marinad som jag hällde på precis innan servering. Nu finns även en sida med samlade recept, lätt överskådlig med bilder för att göra det lättare att kanske hitta nya favoriter här på bloggen
Dagen till ära bjuder jag på en fantastiskt god ytterfilé smaksatt med kryddstarka chorizokorvar. Bind ihop filén med steksnöre eller använd tandpetare
Idag kommer vi att smita iväg och handla lite drycker i Danmark och under tiden vi gör det kanske jag får fresta med lite god mat som är perfekt att servera som sommarbuffé – Ytterfilémed en kall gurksås
Bryn köttet på båda sidor och krydda med salt och svartpeppar. Koka ur stekpannan med grädde, creme fraiche, de mortlade kryddorna, buljong och balsamicocreme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.