För lite sen gjorde jag vårrullar för första gången. Men definitivt inte den sista. Jisses vad gott. Jag älskar vårrullar och när jag hitta detta recept så blev jag överlycklig för det verkade så enkelt
Skala gurkan och skär den i strimlor av samma tjocklek som kycklingköttet. Lägg gurkstrimlorna på ett litet serveringsfat med kycklingstrimlorna ovanpå
Skär kycklingen i mindre bitar, stek den till fin färg. Ha över alla andra ingredienser i en gryta och låt det puttra under lite försiktig omrörning, tillsätt kycklingen och låt puttra ett tag till
Supergod och enkel kycklingszechuan. Skär kycklingfiléerna i strimlor eller bitar. Ta en ny skål och vispa ihop såsen, maizena, vatten, kycklingfond, sambal oelek,vinäger och socker och pressa i vitlöken
Putsa och skär kycklingköttet i mindre bitar. Tillsätt kycklingen och blanda väl. Lägg nudlarna på ett fat med grönsaker och kyckling ovanpå och ringla över såsen
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.