Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Saftiga, syrliga citronrutor. Citronkrämen är lös när den är färdig men den stelnar efterhand Använd en tesil till att pudra rejält med florsocker ovanpå
Servera med lättvispad grädde. 1Riv mandelmassan fint och blanda ner den i smeten, lite i taget medan du rör, se till att den inte klumpar sig. 1Häll smeten i en bröad rund form med avtagbar kant och grädda i nedre delen av ugnen i cirka 25 minuter. 1Ta ut kakan och pudra med florsocker
Blanda gräddfil med dill och gräslök. Garnera ev med hackad rödlök vid servering. Skölj sillen i kallt vatten, torka den och skär den i bitar, ca 2 cm stora
Pensla mandelmusselformarna med smält smör. Pressa ur saften, fyll på med vatten om det inte räcker. Bränn av med brännare tills marängen fått fin färg eller färgsätt under grillelementen högt upp i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.