Perfekt att dekorera efterrättsmousse eller glass med. Det ska jag prova nångång, men då måste jag "baka" några nya flarn för de jag gjorde i helgen är slut för länge se'n
Annars är ett tips att köpa senaste numret av Mat&Hälsa – där de bjuder på en massa fina recept (däribland mina egna tårtrecept – tips inför midsommaren)
Bakad havregröt med russin & kanel. Men det var då jag upptäckte bakad gröt. Om inte pappa gjorde det vi kallade "kul-gröt", eller sagogryn, dvs potatisstärkelse i form av kulor som man kokade i mjölk och serverade med en stor klick smör i mitten
Men nu gör jag en ny variant, den görs i långpanna och man slipper därmed hålla på med doppandet i choklad och kladdet runt det (även om det är roligt)
I Söndags åt vi bakade potatisar till middag och även om varm nybakad potatis med vitlöksmör är det bästa som finns så är det även gott att ha något lite mer matigt till
Imorgon ska Nicke iväg på dan och fixa med en transport. Hon vill ha en ny säng så tillbehör o attiraljer kan vi köpa imorgon så kan Nicke ta hem sängen med skåpbil nån dag framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.