Jag älskar inlagd rödlök men inte allt socker som man använder, så hittade jag ett recept med lime för ett tag sen i en tidning som jag testade idag och det blev perfekt
Får jag presentera syrad rödlök, både snyggt och gott. Syrad rödlök. Syrad rödlök. Idag blir det ett recept på något som är jättelätt att göra och så gott
Ett väldigt gott tillbehör som börjar att dyka upp lite varstans. Löken kan med sin goda smak och vackra färg lyfta många rätter så som hamburgare, tacos, pulled pork med mera
Servera med syrad rödlök och. Gör så här. Sätt ugnen på 150°. Lägg köttet i en gryta. Skala och finhacka vitlöken och blanda med övriga ingredienser förutom löken
Smörrebröd är mer än bara en smörgås. en tunn skiva rågbröd överröst med så mycket pålägg att det är omöjligt att inte spilla lite på vägen från uppläggningsfatet till tallriken
Vid serveringen - börja med en bit omelett i botten och toppa sedan den med lite inkokt lax och syrad rödlök, sojabönor, rostade pumpafrön och lite färskost
Harsyra. 2016-08-04Malin BromanI fokus. Den syrliga och enormt vackra harsyran – på bilden en röd variant – är lika dekorativ där den breder ut sig med sina skira tunna blad över marken på sin växtplats, som den är som garnering eller extra smaksättare på tallriken
Igår grillade jag entrecôte som vi åt tillsammans med en nudelsallad och syrad rödlök. Den syrade rödlöken gjorde jag genom att strimla en lök i vår spiralizer och sedan lägga strimlorna i en 1-2-3-lag med 1 1/2 dl kokande vatten, 1 dl strösocker och 1/2 dl ättika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.