Pensla bullarna med uppvispat ägg, strö på pärlsocker och mandel. Om man så önskar, så kan man även glasera bullarna med lite florsockerglasyr strax innan de skall serveras
Pensla gifflarna med uppvispat ägg. Garnera med siktat florsocker, citronmeliss och några hallon. Sporra ut 8–10 tårtbitar ur varje kaka. Lägg dem på plåt med bakplåtspapper och låt jäsa under bakduk i cirka 25 minuter. Grädda dem i mitten av ugnen i 8–10 minuter
225ºLägg vetemjöl, socker, smör och smulad jäst i beredningsskålen till matberedaren, med plastkniven monterad. Lägg bullarna på plåt med bakplåtspapper och låt dem jäsa 1 timme i rumstemperatur eller i kylskåp över natten. 1Pensla bullarna två gånger med uppvispat ägg, då blir de riktigt blanka
Lägg dem på plåt med bakplåtspapper. Friday baby. Det var en lååång vecka, eller vad säger ni. I natt har det stormat så jag har drömt om världens undergång
1Receptet gäller för 24 st 50 g jäst 2½ dl Arla® mjölk ½ dl strösocker 200 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt 9 dl vetemjöl Fyllning. 1 uppvispat ägg 2 dl florsocker 2½ msk vattenBörja med att blanda samman samtliga ingredienser till fyllningen. 1Pensla bullarna med uppvispat ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.