När ingefäran är klar lägger du den i lagen som du kokat upp med vatten, socker och citron. Att ingefära är en av mina favoriter är svårt att missa eftersom jag använder det i vart och vartannat recept
Jag gillar tillbehör. Något som piffar till och lyfter en maträtt. Inte bara utseendet utan även smaken. Ett exempel på tillbehör som både är snyggt och riktigt gott är Syltad Rödlök
Jag gillar tillbehör. Något som piffar till och lyfter en maträtt. Inte bara utseendet utan även smaken. Ett exempel på tillbehör som både är snyggt och riktigt gott är Syltad Rödlök
Låt koka i 3-10 minuter beroende på typ av bär/frukt. 1. Skölj och rensa bären/frukten. 2. Blanda bär/frukt (stora bär delas) och sockret i en gryta
Ta upp bitarna med en hålslev och lägg dem i glasburkar. Ett svärmorsrecept igen. Ingegerd brukar ibland bjuda på syltad pumpa som tillbehör till söndagssteken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.