kantareller,. Kantareller,. kantareller,. Kantareller,. 2 liter färska kantareller. Jag använde mig av redan förvällda kantareller, hade ca 4 dl svamp till detta recept. 2 liter färska kantareller. Jag använde mig av redan förvällda kantareller, hade ca 4 dl svamp till detta recept. 2 liter färska kantareller. 2 liter färska kantareller
2 liter färska kantareller. Erica använde sig av redan förvällda kantareller, hade ca 4 dl svamp till detta recept. -Mama Skogly ♥ 2 liter färska kantareller
Jag tycker kantareller passar så himla bra till höstens och vinterns grytor, till vilt. För att förstärka smaken av skogen brukar jag sylta några burkar av de första kantarellerna
Sötsyrliga kantareller är perfekta att ha i kylskåpet under vinterhalvåret. 400 g kantareller3 dl ättiksspris, 12%4 dl socker2 dl vatten½ tsk salt12 kryddpepparkorn5 lagerbladRensa svampen och skär eventuellt de stora i mindre bitar. 400 g kantareller
Ja, har man inget annat att göra kan man alltid sylta lite av sin skörd av kantareller. Recept ca 1 liter kantareller 1 schalottenlök 1 vitlök 0,5 dl socker 2 dl vittvin 2 msk vitvinsvinäger 1 tsk repad timjan 1 gelatinblad salt. ca 1 liter kantareller
Börja med att blanda, trattkantareller, vitlöksklyftor, röd. Smörstekt lök, kantareller och syltlök. 15 g trattkantareller (torkade). 200 g gulakantareller, smörstekta
Stek kantareller, rotselleri, lök, vitlök och timjan i smör. Servera din kantarellsoppa med lite crème fraiche, nystekta små kantareller och färsk timjan
gulakantareller, smörfrästa, lättsaltade. och la på smörpapper, och hällde i ett pkt gula ärtor. Skär broccoli, och smörstek gulakantareller och lägg i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.