Ta lite av smöret och smörj en rund form med löstagbar botten. Servera den gärna med vaniljglass. Det jag tycker gör kakan så extra god är kombinationen av choklad, söt kolasåsoch salta jordnötter
1Frosting och topping200 g färskost 50 g smör, rumsvarmt 0,5 dl karamelliserad mjölk (+ 3 msk att ringla över kakan) kokos, rostad flingsalt färska hallon
Resultatet blev riktigt lyckat, och jag ska nu experimentera fram fler recept med kikärtsspad. Jag har dock aldrig testat att göra denna sorts maräng, detta för att jag inte gillar maränger - oavsett om det är med eller utan kikärtsspad
Smörj och bröa en form med löstagbar botten. Vänd försiktigt ner äggvitan i smeten med hjälp av en slickepott Blanda försiktigt så att smeten förblir fluffig
Kladdkaka,. Använd smör eller kokosolja och bröa med rismjöl, kakao eller kokosflingor. Sött och gott. Jag twistade till den lite med en kolasås to die for
Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på detta med dulce de leche och pistage. Vill man inte göra den glutenfri så funkar detta recept utmärkt med vetemjöl
En smaskig kladdkaka med After Eight toppad med ett tjockt tryffeltäcke. Rör ihop ägg och strösocker. Kladdkakan dekoreras med After Eight plattor som sticks ner i tryffeln
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.