Vi har en elgrill som vi får grilla med på balkongen och den är riktigt bra. Det blir bra värme och rätt bra grillyta och grillkänslan finns där även om man saknar det där lilla extra i smaken som blir när man kolgrillar
Vilt blir det här i det Mårtenssonska köket idag när vi bjuder er på en vildsvinsytterfilé täckt med salami ochsvartvinbärsgelé, serverad med en smarrig bärig sås och ett spännande tilltugg som knastrar lite extra när man tuggar på det
Här i en lite juligare tappning med svartvinbär, sweet chili och satsumas. Så enkelt och så gott. Ät dom till fredgasmyset, på julbordet eller kanske som jag gjorde här om natten, i sängen med väldigt mycket hushållspapper och ett glas mjölk
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Kommentarer
mollymy
Kan inte få fram receptet
Logga in eller Registrera för att kommentera.